Lucidné sny a celoplošné testovanie

Kladiete si otázku – ako by mohli spolu súvisieť lucidné sny a celoplošné testovanie? Takto. Mám hotovú už piatu knihu o snoch – LUCIDNÉ OBRAZY V SNOCH. Veľmi rada by som ju vydala aj v tlačenej verzii. Na jej vydanie som oslovila veľké i malé vydavateľstvá, pretože zo svojich financií to už nedokážem zrealizovať. Vydavateľstvá knižku odmietli s tým, že to nie je ani próza, ani poézia, ani náučná literatúra, nemajú to kam zaradiť, čiže vedia, že sa knižka nebude predávať.
Tak som si podala žiadosť o štipendium na Fond na podporu umenia, ale pred dvomi týždňami mi prišlo vyrozumenie – nepodporíme. Dôvod na nepodporenie sa nájde vždy, rovnako tak by sa našiel dôvod aj na podporenie, keby…. keby mal Fond na podporu umenia dosť finančných prostriedkov. A tu sa dostávame k celoplošnému testovaniu.

V denníku Sme zo dňa 30.04.2021 sa píše cit.:
Celoplošné testovanie stálo Slovensko viac ako 478 miliónov eur. V piatok na to na tlačovej konferencii upozornilo mimoparlamentné Progresívne Slovensko, ktoré vyzýva, aby sa čo najskôr ukončilo.
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22649667/koronavirus-progresivne-slovensko-vyzvalo-na-ukoncenie-testovania.html

Keby každý človek, čo sa snaží niečo pekné vytvárať, či sú to knihy, hudba, tanec, folklór, sviečky, oblečenie si podal žiadosť na FPÚ a Fond by každému dal 1000 eur, potom by mohol podporiť 478000 takýchto žiadostí. Chápete skoro pol milióna ľudí by sa nesmierne potešilo, že môžu niečo pekné vytvoriť. Viete aká úžasná tvorivá energia by to bola? Ako ľahko by sa potom aj ďalej týmto ľuďom darilo napĺňať svoje sny?
A pritiahli by k sebe ďalších ľudí, lebo tak ako priťahuje k sebe negativita, tak aj pozitivita, „vrana k vrane sadá“. A naše Slovensko by vďaka tomuto mohlo oveľa viacej prosperovať. A ľudia by nemuseli odchádzať pracovať do zahraničia. Znie to ako utópia, že? A čo ak nie? Čo ak by stačilo iba trošku vybočiť zo zabehaných koľají a urobiť to INAK. Proste nevyhodiť 478 000 000 eur na celoplošné testovanie. A podporiť tvorivých ľudí. Alebo zdravotné sestry. Alebo ….

A tak po dvojdňovej depke som sa rozhodla, že to skúsim ešte inak. Napísala som projekt na Startlab.sk, je to crowdfundingová spoločnosť, ktorá dáva šancu ľuďom ako som ja realizovať svoje sny. https://www.startlab.sk/projekty/2821-lucidne-obrazy-v-snoch/ Ak môžete, podporte prosím vydanie mojej knižky akoukoľvek sumou.

Ďakujem veľmi pekne.

A zároveň ďakujem vrúcne všetkým priateľom, ktorí vydanie knižky už podporili. Ku dnešnému dňu 10.6. sa vyzbieralo už 500 eur. Veľmi si vašu pomoc vážim.

S úctou
snivkyňa Ana ( Zuzana Foltýnová) a Vedomé snívanie

lucidné sny

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *